Adidas Performance Mænds Duramo 7 M Spor Runner Kerne Blå Hvid Energi seZSuYcv

B01HLRM6PQ
Adidas Performance Mænds Duramo 7 M Spor Runner Kerne Blå, Hvid, Energi
  • tekstil
  • importeret
  • gummisål
  • aksel måler ca 2,9 fra bue
  • udtagelig indersål
Adidas Performance Mænds Duramo 7 M Spor Runner Kerne Blå, Hvid, Energi Adidas Performance Mænds Duramo 7 M Spor Runner Kerne Blå, Hvid, Energi Adidas Performance Mænds Duramo 7 M Spor Runner Kerne Blå, Hvid, Energi Adidas Performance Mænds Duramo 7 M Spor Runner Kerne Blå, Hvid, Energi

Mange andre olivenoliesprays på markedet indeholder ofte tilsatte ingredienser, såsom fortykningsmidler og emulgatorer. BULK POWDERS® olivenoliespray er imidlertid hentet fra 100% spansk ekstra jomfru olivenolie, hvilket betyder, at der absolut ikke er tilsætningsstoffer eller fyldstoffer. Ekstra jomfru olivenolie er den højeste kvalitet olivenolie klassificering uden mangler og med en smag af friske oliven. Den fremstilles udelukkende mekanisk uden brug af opløsningsmidler og under temperaturer, der ikke vil nedbryde olien på nogen måde.

De oliven, der anvendes i dette produkt, vælges omhyggeligt, er koldpresset og uraffineret. Denne unikke proces, der har været brugt i årtier, producerer en sensationel olivenolie med en delikat frugtagtig smag og afbalanceret duft, der gør den perfekt til salater, dressing eller smagsstoffer.

Du sprøjter den simpelthen ud over salaten, bladgrøntsagerne eller pastaen for at få en lækker dressing, eller du kan bruge den til at marinere fjerkræ, fisk eller kød og få alt det gode fra den.Prøv at kombinere med saften af en frisk citron for at gøre en fantastisk dressing til salater.

Denne oliespray er hentet fra 100% spansk ekstra jomfru olivenolie fra det sydlige Spanien. Det har ingen skjulte fyldstoffer, og den giver derfor en enestående ernæringsprofil. På grund af den fremragende smag er det den perfekte tilsætning til mange fødevarer såsom salater, pastaretter eller et stort udvalg af kød, fisk og fjerkræ. Den unikke sprøjtemekanisme gør det endnu nemmere at kontrollere dine samlede kalorier - giver kun 1 kcal pr. sprøjt.

Produktet er ideelt til dem, der leder efter en overlegen olivenolie, mens man kontrollerer antallet af kalorier i deres kost. Det er også den perfekte olie til at tilføje ekstraordinær smag til en række fødevarer.

Bemærk
← Tilbage

Ingredienser i Oliespray Med 1 Kalorie

Ekstra jomfruolivenolie (100% spansk produkt).

Næringsindhold i Oliespray Med 1 Kalorie

Egnet til

Veganere, vegetarer, laktosefri, glutenfri, sojafri, GMO-fri.

Allergener

Ingen.

← Tilbage

Anvendelse

Fjern låget, og sprøjt 2-3 gange ud over salaten, bladgrøntsagerne eller pastaen for at få en lækker dressing, eller brug den til at marinere fjerkræ, fisk eller kød.

Opbevares tørt og køligt og på afstand af varmekilder og direkte lys. Dette produkt kan blive grumset ved temperaturer under 7 °C. Det er helt normalt, og olien bliver klar igen, når den varmes lidt op. Må ikke opbevares i køleskab.

Synergister

Oliespray med 1 kalorie kan kombineres med forskellige ACTIVE FOODS-produkter, f.eks. Økologisk Jomfru Kokosolie , Peanut Butter og Flydende, Adidas Kvinder Nmdr2 Pk W Flerfarvede Sneakers negbas / Negbas / Negbas JCRoL1VO
.

Write Your Own Review

Bemærk: Disse anmeldelser er fra bekræftede kunder og er baseret på personlige holdninger. Individuelle resultater kan variere.

Klubben

Medlemsinformation

Hjælp til Banebooking

Senior

Junior

Squash

Turneringer

Nyttige links

Vejret lige nu og vejrudsigt

13°C
Sunny Humidity: 36%
Wind: S at 22.53 km/h
Thursday
7°C/13°C
Friday
5°C/14°C
Saturday
7°C/17°C

Tennis nyheder

Nike Kvinders Roshe Præmie Én Print Fx9cBS
| May 1, 2018 | 06:40 am
Nike Mænd Luft Zoom Vomero 12 Løbesko Blå bleuchlorine / Bleubinaire XpyKBeok
| Apr 30, 2018 | 14:38 pm
Jord Ånd Cleveland Sko Kvinder Ballerinaer Trekking Sandaler Hvid EC9WobI4Q0
| Apr 25, 2018 | 07:40 am
Dansk Tennis Forbund | Apr 24, 2018 | 11:33 am
Dansk Tennis Forbund | Apr 23, 2018 | 04:00 am
Oprettet: Søndag, 14. august 2016

Divisionsholdene fik spillet næstsidste runde, og det var med blandede resultater.

1. holdet for damer tabte 06 mod KB i mellemspillet i elitedivisionen. Dette var på forhånd en kamp hvor alt presset var på KB, da de ikke havde nogle point med over i mellemspillet, og vi stod med 4 point. Da det samtidigt var et KB hold, der bestemt ikke var i stærkeste opstilling, var dette chancen for at tage point fra dem.

1. holdet for damer tabte 06 mod KB i mellemspillet i elitedivisionen.

Vi må være ærlige og sige, at vores hold ikke var i nærheden af at få point, ingen kampe gik i tre sæt og KB viste, at Deres reservespillere holder højt niveau. Vores hold kæmpede og spillede det de kunne men var oppe i mod overmagten.

Nu er holdet to point efter KB om en plads i slutspillet. Vi går efter at vinde sidste runde over Gentofte og så må vi se om det rækker til slutspil.

Holdet der tabte 06 mod KB bestod af: Linnéa Fristam, Laura Garde Andersen, Helena Steenberg og Sofie Boers.

2. holdet for damer tabte 04 mod ATK i 1. division. Holdet der gennem hele sæsonen har bestået af meget unge spillere,spillede endnu engang så godt de kunne, men var oppe i mod et bedre hold, der sikkert skal spille om at komme i elitedivisionen.

Vi skaber rammen til familiens samlingssteder i uderummet. Her får du inspiration til nuværende og kommende projekter i haven, på terrassen, på altanen og i baggården.

Adidas Kvinders Cf Racer St W Kulstof / Grå Fem / Aero Lyserød wgFykb
Mandag-torsdag 8.00-16.00 Fredag 8.00-15.00
[email protected]

Administrationen

Ådalen 13B DK-6600 Vejen

Lageret

Knudevejen 32B DK-6600 Vejen